Ack du sköna nya värld

Är det möjligt att leva som ung på 2010-talet utan att bli formad av den enorma fixeringen på sagan om sig själv? En tid då människors självbild byggs av de själva inför åskådning av omvärlden – där introspektion är ett ord det endast talas om i tomma kyrkor, långt utanför Sveriges gränser. Frustrerad och förbannad på sig själv så att skriken som vill vrålas tystas i halsen av risken för att man då får lära känna en del av sig som ej kan delas med omvärlden. Adrenalinkicken av gillningar, notifikationer och datorspel i kombination med konstanta sexuella stimuli av internetporrens eviga ström av just din sexuella fetisch – allt smidigt förpackat i den senaste versionen av din smartphone.

Det är ironiskt hur individualiteten försvinner när miljontals människor försöker vara egna. När du ska hitta dig själv och bli vad du vill – valen äro oändliga som sandkorn på en konstgjord strand i Dubai. Inga ledmotiv, inga traditioner. Minsta lilla tillstymmelse av forna dagars tankar och människor föraktas och fördummas, vilket inte är konstigt då sanningsministeriet jobbar för fullt för att förbättra dåtiden.

Feminism marinerar unga kvinnors hjärnor till offer av samtliga omständigheter i form av patriarkatet, medan männen som faller för samma indoktrination förkroppsligar slavmentaliteten till densamma – vilket kvinnorna också gör i sin iver att transcendera. Tragikomiskt att män och kvinnor båda bli slavar under feminism; svaga män under kvinnornas inte bara sexuella – utan också politiska makt, och kvinnor under sig själva så som lutheraner plågar sin själ till domedagen.

Ack du sköna nya värld. Tidsåldern av instant gratification är här.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: